Ursitoare Botez Bucuresti - Cool Party

Ursitoare Botez Bucuresti - Cool Party

Ursitoare Botez - Cool Party - Cel mai frumos spectacol!


Trupa Ursitoare botez Bucuresti va spune bun gasit pe blog-ul lor!
Cu siguranta vreti ca botezul bebelusului sa fie un moment special, a carui amintire sa dainuiasca peste ani. Prezenta familiei si prietenilor ce vor sarbatori bebelusul proaspat crestinat, mancarurile alese si atmosfera festiva, sunt ingredientele ce vor asigura o seara de neuitat.

Dar oare n-am uitat ceva? In zilele noastre, zanele ursitoare pentru botez s-au mutat din paduri si codrii, chiar in Bucuresti. Daca pe vremuri prezenta lor era doar intuita si erau auzite dar niciodata vazute, astazi lucrurile s-au schimbat putin.

Ursitoarele vin cu drag la petrecerile de crestinare a bebelusilor si sunt cat se poate de reale. Acestea pot fi vazute, auzite, chiar filmate si fotografiate.

Ursitoare botez Bucuresti - pret de la 320 ron


Un spectacol unic de teatru pentru petrecerea bebelusului, ii va inveseli peste masura pe cei veseli, le va descretii fruntile celor suparati, iar pe copii ii va amuza teribil. Totul la pret de la numai 320 lei, pentru Bucuresti.

Bebelusul va creste si va afla cu surprindere si deosebita placere ca la botezul lui, zanele din povestile atat de indragite au venit sa-i urseasca, ca binele sa-l calauzeasca in viata.

Noi, cele 3 zane ursitoare pentru botez, am creat acest frumos spectacol tocmai pentru a cinsti nasterea copiilor asa cum se cuvine.

Urarile noastre sunt alese, create special in versuri pentru ficare micut. Ne facem aparitia pe o muzica feerica, de basm si suntem invesmantate in straie tesute cu fir de aur si purtam soarele in plete, dar si in suflet.

Nu ezitati sa vizitati si site-ul nostru oficial: www.cool-events.ro. Veti gasi si mai multe detalii, poze, video si alte servicii (animatori petreceri copii, fotograf profesionist nunta, etc.)

Chemati Ursitoarele la botez si haideti sa redevenim cu totii iar copii, fie si macar pentru o zi!

Va asteaptam cu mare drag sa ne contactati.

Telefon: 0737.769.020; 0720.85.11.27.

Ne puteti gasi de Luni pana Duminica, intre
orele 08:00 - 20:00.

Echipa Ursitoare Botez - Cool Party Events va ureaza o zi minunata!

1 octombrie 2017

Zane Ursitoarele La Botez, Protectoarele Bebelusilor

zane ursitoare botez

Bunele Zane Ursitoare de botez, sunt nascute din valurile marii ce se sparg de mal, invesmantate cu straie croite din fir de nouri si poarta conduri cu sclipiri de cristal. Ele vor accepta negresit invitatia tuturor parintilor la botezul bebelusilor, in Bucuresti si nu numai.

Ursitoarele, personaje de poveste, vor anima petrecerile de botez, petrecerile de mot si cele de turta. Astfel, creand invitatilor amintiri cu iz de povesti, pe care nu le vor uita curand. Bebelusii se vor bucura mai tarziu, cand vor afla ca la momentul botezului i-au fost alaturi zanele din cartile cu basme. Si toate acestea, la pret promotional (pentru Bucuresti), incepand de la 320 lei. Iata aici: oferta noastra completa.

Zanele primesc de stire de la Craiasa Zanelor despre nasterea bebelusilor de pe pamant. Ele incaleca pe unicornii inaripati si se grabesc sa ajunga la petrecerea de botez a copiilor pentru a le meni cele mai alese ursite pentru ca drumul in viata sa le fie neted si luminos.

Cele trei Surori Ursitoare si Vrajitorul Cel Haios pot fi prezenti la petrecerea de botez, cu un spectacol de teatru de exceptie, creat special pentru momentul nasterii pruncului.

Si pentru ca fiecare copilas este deosebit, inainte de orice, noi cream un moment special in versuri. Acesta va fi personalizat pentru bebelusul dumneavoastra.


Urarile celor 3 zane ursitoare la botez


Cele trei zane ursitoare pentru botez, prin menirile lor, vor calauzi calea bebelusului presarand-o cu flori pentru o viata luminoasa si fara griji. Ele vor aduce daruri fara pret, spre a fi daruite pruncilor la inceput de drum. Bebelusii vor primi cele mai alese meniri. Parintii si invitatii vor fi miscati de vorbele cu talc si versurile potrivite ale ursitoarelor.

Fiecare dintre cele trei zane, are un dar de pret pentru copil:

Sora cea mare se numeste Ursitoarea Dragostei si se gateste in straie de culoarea rubinului. Ea poarta in suflet multa dragoste pentru cei mici. Le va harazi la botez micutilor prunci, sa cunoasca peste timp iubirea adevarata, cea de nepretuit.

Sora mijlocie, numita si Ursitoarea Norocului, poarta vesminte in culori celeste. Aceasta este cea mai norocoasa dintre cele trei surori. Ea va ura bebelusilor, in vorbe alese, ca norocul sa-i calauzeasca in viata.

Sora cea mica, pe nume Ursitoarea Frumusetii. Ea a primit acest nume, tocmai de la Craiasa Zanelor, pentru frumusetea ei fara asemanare. Aceasta se invesmanteaza in haine tesute din fire de aur, iar in par are soarele. Zana Frumusetii va ursii bebelusilor in versuri pline de intelepciune, chipul sa le fie luminat precum sufletul.


De ce Ursitoare Botez Bucuresti - Cool Events?


Pentru ca suntem o echipa de actori profesionisti de teatru si va putem oferi un spectacol unic de cea mai inalta clasa. Pregatirea noastra artistica si indelungata experienta in ursit bebelusi, fac din noi alegerea perfecta pentru un botez desprins din cartile de basme.

Spectacolul nostru, plin de emotie si gratie, va cuceri pana si cele mai pretentioase audiente.

Echipa Zane Ursitoare Botez - Cool Events, din Bucuresti, este formata exclusiv din actrite profesioniste. Experienta lor in lumea treatrului le recomanda ca alegerea cea mai potrivita pentru un spectacol de calitate, unde expresia artistica primeaza.

Vreti un spectacol plin emotionant interpretat cu maiestrie? Alegeti trupa noastra si calatoriti cu noi pe taramul povestilor, in lumea feerica a basmelor.

Chemati frumoasele zane ursitoare la botez, in Bucuresti, pentru bebelusul dumneavoastra! Reinviati magia povestilor de altadata, redeveniti din nou copii si oferiti-le invitatilor o surpriza cu sclipiri de magie, a carei vraja va dainui mult timp!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici le puteti scrie ursitoarelor si sa le invitati la botez: