Ursitoare Botez Bucuresti - Cool Party

Ursitoare Botez Bucuresti - Cool Party

Ursitoare Botez - Cool Party - Cel mai frumos spectacol!


Trupa Ursitoare botez Bucuresti va spune bun gasit pe blog-ul lor!
Cu siguranta vreti ca botezul bebelusului sa fie un moment special, a carui amintire sa dainuiasca peste ani. Prezenta familiei si prietenilor ce vor sarbatori bebelusul proaspat crestinat, mancarurile alese si atmosfera festiva, sunt ingredientele ce vor asigura o seara de neuitat.

Dar oare n-am uitat ceva? In zilele noastre, zanele ursitoare pentru botez s-au mutat din paduri si codrii, chiar in Bucuresti. Daca pe vremuri prezenta lor era doar intuita si erau auzite dar niciodata vazute, astazi lucrurile s-au schimbat putin.

Ursitoarele vin cu drag la petrecerile de crestinare a bebelusilor si sunt cat se poate de reale. Acestea pot fi vazute, auzite, chiar filmate si fotografiate.

Ursitoare botez Bucuresti - pret de la 320 ron


Un spectacol unic de teatru pentru petrecerea bebelusului, ii va inveseli peste masura pe cei veseli, le va descretii fruntile celor suparati, iar pe copii ii va amuza teribil. Totul la pret de la numai 320 lei, pentru Bucuresti.

Bebelusul va creste si va afla cu surprindere si deosebita placere ca la botezul lui, zanele din povestile atat de indragite au venit sa-i urseasca, ca binele sa-l calauzeasca in viata.

Noi, cele 3 zane ursitoare pentru botez, am creat acest frumos spectacol tocmai pentru a cinsti nasterea copiilor asa cum se cuvine.

Urarile noastre sunt alese, create special in versuri pentru ficare micut. Ne facem aparitia pe o muzica feerica, de basm si suntem invesmantate in straie tesute cu fir de aur si purtam soarele in plete, dar si in suflet.

Nu ezitati sa vizitati si site-ul nostru oficial: www.cool-events.ro. Veti gasi si mai multe detalii, poze, video si alte servicii (animatori petreceri copii, fotograf profesionist nunta, etc.)

Chemati Ursitoarele la botez si haideti sa redevenim cu totii iar copii, fie si macar pentru o zi!

Va asteaptam cu mare drag sa ne contactati.

Telefon: 0737.769.020; 0720.85.11.27.

Ne puteti gasi de Luni pana Duminica, intre
orele 08:00 - 20:00.

Echipa Ursitoare Botez - Cool Party Events va ureaza o zi minunata!

18 octombrie 2011

Ursitoare pentru petrecerea de botez
Suntem o echipa de actrite profesioniste si va oferim un spectacol de calitate pentru petrecerea dvs de botez,turta sau mot!Spectacolul nostru este cea mai potrivita alegere pentru un party de poveste la nasterea bebelusului dvs.Va garantam un show de calitate,creat de actori de teatru cu larga experienta in domeniu artistic.Cu personaje special gandite pentru a crea o atmosfera unica,de poveste,cele trei ursitoare si vrajitorul,vor aduce buna dispozitie negresit.Copiii vor fi cuceriti pe loc de frumoasele printese iar cei mari vor fi si ei impresionati de frumoasele costume desprinse din cartile de povesti .

Despre ursitoare va putem spune ca sunt coborate din nori in calesti de cristal,nerabdatoare sa urseasca de bine bebelusului nou venit.Ele  vor trasforma party-ul dvs intr-un vis devenit realitate pentru copii si intr-un spectacol de bun gust plin de emotie pentru parintii si rudele bebelusului.
Chemati ursitoarele la botezul copilului si transformati petrecerea intr-un moment deosebit a carui amintire si poezie va dainui peste ani!Spectacolul nostru este o adevarata piesa de teatru interpretata cu maiestrie de actritele profesioniste.

Cele trei ursitoare sosesc la petrecerile de botez ale bebelusilor
Ce sunt ursitoarele? Sunt fiinte de basm desprinse din cartile cu povesti pentru cei mici.Ele traiesc intr-o lume magica in castele de cristal pe nori si iubesc mult bebelusii.Ursitoarele sunt cunoscute pe toate meleagurile,in folclorul romanesc ele sunt cunoscute drept iele.

Ce fac printesele la botez?Ele vin la nasterea bebelusilor,sau la petrecerea de turta si mot pentru a ura micutilor bun venit pe lume si a le darui cadouri de pret ca frumusetea,norocul,inteligenta si dragostea,daruri fara de pret ce ii vor ajuta in viata,totul intr-un spectacol emotionant cu lipici la copii dar si la cei mari.

Ce spun ursitori
le la botez?Zanele concep un text personalizat in versuri pentru fiecare bebelus,avand grija ca ursita sa fie cea potrivita si de mare ajutor mai tarziu.
Inchiriere Ursitoare pentru petrecerea de botez,garanteaza un spectacol special cu o interpretare avizata.
Oferiti invitatilor un spectacol cu zane si vrajtori..sa redevenim impreuna cu totii copii!

3 comentarii:

  1. Ursitoarele au fost si la botezul bebelusuli meu si pot sa spun ca a fost un spectacol cu adevarat de poveste. Un show de neuitat si pentru mine ca mamica dar si pentru invitati. Se vede ca sunt actrite profesioniste si vi le recomand cu caldura mai ales pentru ca au preturi foarte bune. Multuesc zanelor ursitoare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Va recomand din toata inima!!!A fost un moment special plin de farmec si emotie!Ma bucur nespus ca v-am ales pe voi!

    RăspundețiȘtergere
  3. cele mai frumoaseee ursitoareee...:)

    RăspundețiȘtergere

Aici le puteti scrie ursitoarelor si sa le invitati la botez: